Goedhart Reclame Rotterdam

Gericht adverteren

Wij regelen advertenties van ontwerp tot en met plaatsing. Met meer dan 40 jaar advertentie-ervaring geven wij advertenties een professionele uitstraling en zorgen voor resultaat! Na een voorstel, drukproef op de e-mail en een duidelijke prijsopgave worden advertenties kant en klaar aangeleverd bij de uitgevers.

Uw advertentieplaatsingen en opmaak in één hand

Wij verzorgen het complete mediatraject voor het plaatsen van advertenties. Dit kan voor landelijke of regionale dagbladen, maar ook voor alle mogelijke huis-aan-huiskranten, lokale kranten, tijdschriften, jaarboeken, etc. Als MKB-specialist geven wij onafhankelijk media-advies en kunt u rekenen op actuele en speciale tarieven. Korte lijnen zorgen voor duidelijke afspraken.

Zekerheid in kwaliteit

Wij maken de advertenties op met de nieuwste grafische software en leveren deze aan de uitgever conform de vereiste aanleverspecificaties voor de krant of magazine (Certified PDF volgens GWG-norm). Onze methode zorgt voor een prima resultaat in vrijwel alle media.

Onze onafhankelijkheid is de garantie dat u zaken doet met een betrouwbaar reclamebureau. Door onze jarenlang bestaande contacten met de media kunnen we veelal voordeliger advertentieruimte inkopen dan andere bureaus. Ons uitgebreide netwerk en onze expertise in de media, zowel regionaal als nationaal, stelt ons in staat om tegen aantrekkelijke voorwaarden advertenties voor uw bedrijf of organisatie te plaatsen. De opmaak, reservering en aanlevering van perfect digitaal advertentiemateriaal verzorgen wij zelf.