Goedhart Reclame Rotterdam

2 personenEr zijn heel wat mensen die openstaan voor een andere baan. Ze zijn echter niet altijd op zoek. Wij weten waar een goede advertentie aan moet voldoen vooral hoe deze er uit moet zien. Met onze kennis van de arbeidsmarkt en oog voor detail maken we personeelsadvertenties en optimaliseren de tekst. U zoekt, maar wilt tenslotte ook gevonden worden door geschikte kandidaten.

Ontwerp en opmaak van personeelsadvertenties

Dat is onze specialiteit. Een vacature-advertentie vraagt niet alleen om personeel, maar is tegelijk een visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. U heeft vaak binnen één werkdag al een compleet ontwerpvoorstel in de mailbox.

In de krant en op het web

Goedhart Reclame verzorgt uw personeelsadvertentie en vacatureplaatsing zowel in kranten, vakbladen als op het web op grote vacaturesites. En dat voor eerlijke tarieven. Wij zorgen ervoor dat uw budget optimaal benut wordt. Goed personeel vinden is tenslotte al kostbaar genoeg. Een combinatie van online en offline arbeidsmarktcommunicatie kan de kans vergroten dat u zeer snel ‘beet’ heeft.

Ontwerp, opmaak en plaatsing van A tot Z verzorgd.

  • Tekst, logo en foto worden door ons omgezet in een advertentie met een professionele uitstraling
  • Media-advies, media-inkoop en realisatie in één hand. Wij regelen de contacten met de uitgevers en handelen uw opdracht volledig af
  • Eén aanspreekpunt voor advertenties in alle dagbladen, huis-aan-huiskranten en tijdschriften
  • Interessante tarieven
  • Geen opmaakkosten*
  • Levering van drukklare Certified PDF aan de uitgevers, conform de specificaties
  • Wij verzorgen ook online plaatsingen op vrijwel alle vacaturesites

Laat uw advertentie voordelig en professioneel verzorgen, bel 010 – 466 20 92.

Uw vacature online op 5 vacaturesites voor maar € 995,-**

Keuze uit ca. 40 recruitmentsites. Looptijd één maand.
U stuurt ons de vacaturetekst en logo; wij zorgen voor de plaatsing inclusief tekst- en zoekmachineoptimalisatie. Het bespaart u tijd en geld. Bovendien profiteert u van onze expertise op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en grafische vormgeving. Wij plaatsen o.a. op Stepstone, Werkinnederland, Monsterboard, Megabaan.nl, Linkedin Jobportal, Careerbuilder, maar ook op niche- en regionale vacaturesites.
** Excl. BTW

Bezoek ook onze vacaturesite Personeelsadvertentie.com

Tags: arbeidsmarktcommunicatie, recruitment, advertising, personeelsadvertenties, vacature plaatsen, advertentie vacature, personeelsadvertentie.com

* als de provisie uit de plaatsing kostendekkend is.