Goedhart Reclame Rotterdam

Boekhoudprogramma en PDF facturen voor Mac: Totals

Zoek je een professioneel boekhoudprogramma voor de Apple Mac om mooie facturen als PDF te maken en deze via e-mail te verzenden? Wil je daarnaast niet elke maand vast zitten aan een abbonnement, maar gewoon één keer een goed factuurprogramma aanschaffen? Dan kun je niet om de Totals App heen!

Totals is een modern en eenvoudig te leren boekhoudprogramma voor de zelfstandig ondernemer, zzp’er of freelancer. Het belangrijkste voordeel: Je kunt er professioneel uitziende facturen mee maken en automatisch via e-mail verzenden. Je kunt er klanten mee bijhouden, offertes mee maken, facturen verzenden en de betalingen bijhouden, pakbonnen mee maken. Alles binnen de vertrouwde Apple Mac omgeving.

PDF facturen maken in je eigen huisstijl

Het mooie van Totals is dat je zelf je de layout van je offertes en facturen kunt bepalen en deze kunt voorzien van jouw eigen huisstijl en kleuren. Je kunt het logo als PDF in de layout plaatsen, waardoor het altijd een strak resultaat krijgt.

Uurtje factuurtje, producten, vaste prijzen, voorraad

Of je nu werkzaamheden in uren factureert, er vaste prijzen voor rekent of je verkoopt producten. Het kan allemaal met dit boekhoudprogramma. Bij het aanmaken van een offerte of factuur kun je handmatig een product of dienst toevoegen, maar je kunt deze ook in een vooraf gedefinieerde lijst (voorraad) zetten. Dan hoe je deze producten of diensten alleen nog maar te slepen en het aantal uren of stuks in te vullen. Simpeler kan niet.

Factureren via E-mail

Je offertes en facturen in één programma kunnen maken en in een handomdraait verzenden via e-mail heeft veel voordelen. Je bespaart veel tijd omdat het programma automatisch de totalen uitrekend, inclusief de hoge en lage BTW percentages (of BTW vrij als je naar het buitenland factureert). Als een klant akkoord op een offerte geeft kun je deze met één klik omzetten in een factuur. Die kun je daarna naar keuze opslaan als PDF, printen of als PDF met een vooraf ingestelde tekst per e-mail verzenden.

Betalingen bijhouden

Je kunt ook de betalingstermijn instellen. Als een factuur betaald is kun je de betaling toevoegen en wordt de factuur automatisch groen. Als de vervaldatum van de factuur verstreken is wordt deze rood. Deelbetalingen toevoegen is ook mogelijk; dan wordt de factuur blauw met een icoontje van een deelbetaling. Door de kleurcodering kun je in één oogopslag zien welke facturen er nog betaald moeten worden en welke klanten een aanmaning of herrinnering moeten krijgen.

Totals kopen? Klik op onderstaande knop.

Buy TOTALS 3