Disclaimer

Goedhart Reclame werkt op basis van wederzijds respect. Een gezonde relatie met de klant en het vertrouwen dat daar bij hoort staan bij ons hoog in het vaandel. Toch zijn er een aantal spelregels waaraan u zich houdt én wij ons houden. Duidelijk. Hieronder vindt u vier documenten in PDF-formaat met onze algemene voorwaarden en onze branchevoorwaarden.

[one_third]

Algemene Voorwaarden

Goedhart Reclame en Goedhart Vormgeving werken volgens deze heldere voorwaarden, gedeponeerd bij de KvK Rotterdam.

adobe reader

[btn link=”https://www.goedhartreclame.nl/voorwaarden/voorwaarden_ghart.pdf”]Download de Algemene Voorwaarden ?[/btn] [/one_third] [one_third]

Leveringsvoorwaarden Grafische Industrie – KVGO

De Koninklijke KVGO is de organisatie die belangen behartigt voor grafische leden. Goedhart Reklame BV is aangesloten bij het KVGO.
logo kvgo

adobe reader

[btn link=”https://www.goedhartreclame.nl/voorwaarden/kvgo.pdf”]Download de Voorwaarden van de KVGO ?[/btn] [/one_third] [one_third_last]

Stichting Rota Nederland

Een belangrijk onderdeel van de Regelgeving op het gebied van advertenies zijn de Regelen voor het Advertentiewezen, waarin veel zaken geregeld op het gebied van regelgeving bij de uitgevers.

adobe reader

[btn link=”https://www.goedhartreclame.nl/voorwaarden/rota_regelement_1.pdf”]Download het reglement van de ROTA ?[/btn] [/one_third_last]

Auteursrecht

Overname van ontwerpen, illustraties, foto’s, advertenties, logo’s etc. zonder schriftelijke toestemming is in strijd met het auteursrecht. Geleverde ontwerpen en uitgevoerd productiewerk zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik en mogen derhalve niet aan derden worden doorverkocht of geleverd.

Copyrights en Auteursrecht. Een beknopte uitleg.

Duidelijkheid over copyrights of auteursrecht is gewenst; daarom volgt hier een beknopte omschijving. Auteursrecht (ook bekend als copyright) is het recht van de auteur van een werk van kunst, wetenschap of literatuur om te bepalen hoe, waar en wanneer zijn werk wordt gepubliceerd of vermenigvuldigd. Dit recht ontstaat vanzelf bij het maken van zo’n werk. Schending van het auteursrecht is in Nederland een misdrijf en kan worden bestraft, dan wel via rechtswege verdedigd worden. Voor een uitgebreide uitleg over auteursrecht gaat u naar wikipedia.

Tekst- en beeldmateriaal aanleveren.

Het kan voorkomen dat u zelf tekst- en beeldmateriaal aanlevert. Indien u tekst- en beeldmateriaal aanlevert bent u als klant geheel verantwoordelijk voor de inhoud en eigendomsrechten daarvan.