Goedhart Reclame Rotterdam

pantone kleurenwaaierMet Goedhart Reclame heeft u één aanspreekpunt voor ontwerp en drukwerk. Wij zijn FSC-gecertificeerd [FSC-NLD-0064] en werken met gecertificeerde drukkerijen die op FSC® papier drukken en gebruik maken van milieuvriendelijker inkten en persvernis op waterbasis. Voor ons milieuvriendelijke drukwerk betaalt u evenveel als normaal drukwerk. Drukwerk met FSC® logo is mogelijk. Ook vervaardigen we drukwerk op PEFC papiersoorten of gerecycled papier. Niet alleen een pluspunt voor de natuur en behoud van de bossen, maar ook voor een groener bedrijfsimago.

klein boompje

Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochures en folders, posters… Een goed ontwerp vraagt om goed drukwerk. Door onze jarenlange samenwerking met drukkerijen doen wij altijd een actuele en gunstige prijsopgave. Voordat wij het drukwerk afleveren controleren we op kwaliteit.

 

Nu ook Cradle to Cradle schrijfbloks, voorzien van uw bedrijfslogo of custom ontwerp.
Lees meer

 

Verantwoord drukwerk

Wij leverden al milieuvriendelijk drukwerk voordat het een hype was. Wij weten daarom dat verantwoord drukwerk niet duurder hoeft te zijn.

FSC papier

Hoogwaardig papier afkomstig van hout uit Europese beheerde bossen die door de Forest Stewardship Council gecertificeerd zijn. Onze FSC certificering als reclamebureau is uniek.

FSC Nederland ?

PEFC Papier

PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification, is wereldwijd het grootste keurmerk voor hout en papier. Het doel van het keurmerk is duurzaam bosbeheer te bevorderen om zo het aandeel hout en papier uit goed beheerde bossen te vergroten.

PEFC Nederland ?

Onze pluspunten

  • Snel geleverd, soms zelfs binnen een paar werkdagen.
  • Advies over en know-how van papiersoorten, kleuren en duurzaamheid.
  • Netwerk van diverse drukkers voor goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • De zekerheid van een lage prijs en een goed resultaat.
  • Keuze voor milieuvriendelijke papiersoorten en duurzame drukmethoden.

Gerecycled papier

Veruit het meest milieuvriendelijke papier. Tegenwoordig zijn er hoogwaardige gerecyclede papiersoorten variërend van lichtgrijs tot helder wit en met keurlabels zoals de Blauwe Engel of Nordic Swan. Er hoeven geen bomen gekapt te worden en voor de productie is minder water benodigd.
blauwe engel logo
nordic swan logo

 

Bel voor meer informatie en mogelijkheden: 010 – 466 20 92.