Goedhart Reclame Rotterdam

Goedhart Reclame is het adres voor ontwerp en drukwerk in Rotterdam Schiebroek-Hillegersberg. Dichtbij, voordelig en met kwaliteitsgarantie. We leveren alle soorten drukwerk in grote en kleinere oplagen. Ook vervaardigen we drukwerk op FSC® / PEFC papier of gerecycled papier. Waar mogelijk kiezen we voor milieuvriendelijker inkten en persvernis op waterbasis. Niet alleen een pluspunt voor het milieu en behoud van de bossen, maar ook voor een duurzamer bedrijfsimago. Voor ons milieuvriendelijke drukwerk betaalt u evenveel als normaal drukwerk.

klein boompje

Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, brochures en folders, posters… Een goed ontwerp vraagt om goed drukwerk. Door onze jarenlange samenwerking met drukkerijen doen wij altijd een actuele en gunstige prijsopgave.

FSC® logo op drukwerk.

Wij zijn FSC-gecertificeerd [FSC-NLD-0064] en werken met gecertificeerde drukkerijen die op FSC®- en PEFC-papier drukken.

Cradle to Cradle Schrijfbloks of blocknotes met logo

Goedhart Reclame levert voor diverse bedrijven en instellingen gepersonaliseerde schrijfbloks met logo, gemaakt van Nederlands Cradle tot Cradle papier. De voorkant of vellen aan de binnenkant kunnen met het eigen logo bedrukt worden.

cradle to cradle drukwerk milieuvriendelijk