Goedhart Reclame Rotterdam

Duurzame webshop ecomondo.nl online

ecomondo

Goedhart Reclame verzorgt al sinds jaar en dag milieuvriendelijk drukwerk en laat veel drukwerk op FSC, cradle to cradle of gerecycled papier maken. Onze duurzame ambieties worden nu ook kracht bijgezet met het lanceren van onze eigen duurzame webwinkel: ecomondo.nl

Rotterdam Hillegersberg en Schiebroek heeft er nu een nieuwe ecowinkel bij met afhaalpunt in de Dovenetelstraat (bedrijventerrein Schiebroek).

Ecomondo zet zich in voor een mooiere, groene en gezondere wereld. Met producten waar mens, dier en milieu wat aan hebben. Ecomondo is een nieuwe duurzame winkel ontstaan uit idealisme en realisme en biedt een breed assortiment milieuvriendelijke(r) producten voor een eerlijke prijs. De producten die we verkopen voldoen aan tenminste één of meer van de volgende eigenschappen: ecologisch, biologisch, zo veel mogelijk vrij van schadelijke of gevaarlijke stoffen, zijn dierproefvrij, gerecycled, cradle to cradle, zuinig of besparend. Duurzaam is een logische keuze als we gezond willen blijven en een gezonde planeet willen doorgeven aan onze kinderen.

In het assortiment hebben we de de hele lijn ecologische schoonmaak-, was-, en verzorgingsproducten van het Franse ecomerk L’Arbre Vert. Marktleider in Frankrijk voor ecologische producten.

Ecodesign

We verkopen de steeds populairder wordende illy lampen en omovazen van Ankie Wessels’ Rubbish Design en de tassen van hergebruikte materialen van TasArt. De WakaWaka Power en WakaWaka Light waarbij een deel in de vorm van op zonlicht oplaadbare ledlampen word geschonken aan Haïti en vluchtelingen in Syrië verkopen we ook op Ecomondo.nl