Goedhart Reclame Rotterdam

Waterfles kopen? Waterflessen.shop

waterflessen shop

Omdat we met onze eigen webshop Ecomondo steeds verder groeien werd het tijd voor een nieuwe overzichtelijke site voor alle waterflessen die er te koop zijn. Waterflessen.shop. De nieuwe webshop voor waterflessen staat sinds kort online en de eerste verkopen zijn een feit. Je ziet het goed, met een nieuw toplevel domein: .Shop! Deze shop maakt het overzichtelijk om een herbruikbare waterfles te kopen die je eindeloos kunt gebruiken om je eigen kraanwater te tappen.

Met het frisse ontwerp is tegelijkertijd rekening gehouden met het gebruiksgemak. Alle betaalmogelijkheden zijn aanwezig en de site is beveiligd met een SSL certificaat. We hebben ook de koppeling met Webwinkelkeur verzorgd. Deze wordt gedeeld met de beoordelingen van Ecomondo.

Bedrukken van Waterflessen

Samen met Ecomondo en Waterflessen.shop verzorgt Goedhart Reclame ook de bedrukking van waterflessen als relatiegeschenk of duurzame gift. Dankzij onze grafische achtergrond maken we een perfecte opdruk voor een nuttig relatiegeschenk. Je kunt kiezen uit de merken Dopper, Klean Kanteen of Tulper.